divendres, 2 de novembre del 2012


L’entrada d’avui és diferent de les altres, no és per a compartir cap nou treball.  És per a demanar el vostre ajut i solidaritat. Potser n’haureu llegit alguna cosa o vist el reportatge per TV Reus fa uns quant dies. Es tracta d’ una nena de 6 anys de Les Borges del Camp, que té una malaltia que es diu Aplàsia medul·lar, i necessita un trasplantament de medul·la. La Sara anava a la mateixa clase de la meva néta fins que li van detectar la malaltia. És tan baixa la possibilitat de trobar donants compatibles en aquest cas  (1 entre 40.000), que és necessària una crida a la generositat de totes aquelles persones susceptibles de ser donants.  L’article que us transcric dóna informació dels llocs on es poden adreçar les persones que, amb la seva col·laboracio, vulguin augmentar les possibilitats de curació de la Sara i de mantenir el seu somriure. 
Avui S'INICIA UNA CAMPANYA PER CAPTAR DONANTS DE MEDUL·LA ÒSSIA!
La Sara, una nena de 6 anys, necessita un trasplantament de medul·la òssia!


Tarragona 23.10.2012 // SOLIDARITAT

La Sara, una nena de 6 anys de les Borges del Camp, pateix aplàsia medul·lar i, per això, necessita un trasplantament de medul·la òssia.
L'aplàsia medul·lar, consisteix en la desaparició de cèl·lules mare de la medul·la òssia encarregades de de la producció de totes les cèl·lules de la sang i la possibilitat de trobar una medul·la òssia compatible és d'1 entre 40.000 donants. Per aquest motiu la família de la Sara ha iniciat una campanya de captació de donants de medul·la òssia perquè a més de trobar un donant per la Sara, potser que moltes altres persones que necessiten un transplantament de medul·la per sobreviure trobaran al seu donant. Els llocs acreditats per fer-se donant són l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, al Joan XXII de Tarragona. També es poden consultar altres llocs a la pàgina web 
http://www.fcarreras.org/ca
La familia està fent publicitat del projecte mitjançant una carta on la Sara demana un donant ja que ella vol tenir un vida normal: «Necessito que et facis donant de medul·la, potser tindré sort i seràs compatible amb mi» 
Ajudeu-nos!!!!

1 comentari:

  1. Oh!!! tan de bo trobés algú ben aviat, ja he llegit aquesta entrada en algun altre blog. Deu estar horroros pels pares l'espera. Una abraçada.

    ResponElimina