dimecres, 26 de setembre del 2012

La meva primera nina!

Tot i que em feia molta por, em vaig decidir a intentar fer  -per primera vegada a la meva vida- una nina Tilda del Sal organitzat per Un Taller en la luna.   Aquest n'és el resultat.  El model el podeu veure a la dreta del bloc. Espero que us agradi ...
Mentrestant, miraré d'acabar la feina pendent.

6 comentaris:

  1. Es monísima, porta un banyador molt maco, i els cabells m'encantan. No semble que sigui la primera nina que fas, està perfecta. T'has apuntat al SAL de tralalá també ???? i veig que a uns quans SALS mes, ets una màquina. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, guapa!
      Sí, jo també m'he apuntat al Sal del Club Tralalá, però encara no he rebut els patrons. Suposo que m'arribaran un dia d'aquests. El fa il·lusió perquè també serà el primer.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Les pors a la brossa,no serveixen per a res!!!! T'ha quedat perfecta, com tot el que tu fas, i no és amor de filla... Jo ja he acabat la meva, a veure si t'agrada...

    ResponElimina
  3. T'ha quedat fantàstica la nina i si la primera t'ha quedat així de bé, no vegis com et quedaràn les pròximes Aquesta nina és molt simpàtica amb banyador i flotador inclosos.
    1 petó

    ResponElimina
  4. T´ha quedat molt, pero que molt bé. No sembla que sigui la primera. De debo. Si alguna vegada decideixes fer clases jo m'apunto.
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Es supersimpatica i molt mona, no m'ho crec que sigue la primera!!!

    ResponElimina