dimarts, 26 de febrer del 2013

Dissabte passat a la tarda vaig participar en un monogràfic de fer i folrar capses de cartró a la botiga Fil d'Or de Reus. M'ho vaig passar molt bé, va ser molt entretingut, amb una mestra, la Sílvia, fantàstica. Com que m'agraden tant les capses i capsetes, l'èxit estava pràcticament assegurat. Penseu que jo, que sóc una mica lenta, vaig ser capaç d'acabar les dues que estaven previstes.
Quan vaig arribar a casa, com una criatura amb sabates noves, vaig anar corrent a posar-les al seu lloc. Amb la funda pels mocadors, cap problema. Amb la capsa tampoc, damunt d'un petit bureau que tinc a la meva habitació hi quedava d'allò més bé...  però (sempre hi ha d'haver un però) just al costat hi tenia una làmpada amb la pantalla de roba de sac  -arpillera em sembla que es diu-  que, de sobte, em va semblar que clamava la jubilació: desmereixia la meva flamant capseta!  Doncs res, dilluns al matí urgentment cap a la botiga a comprar una mica més de roba per a fer-li un vestit nou. La cosa ha quedat així i m'agrada molt:
Les capses

Per dins
La nova pantalla

Juntetes ...

divendres, 22 de febrer del 2013

PRIMER OBJECTIU ACABAT

Primer objectiu del Sal Floralies acabat. No he canviat cap color perquè aquests tons ja m'agraden. Com tots els Tralalá, molt senzill i ràpid de fer.
Esperaré a tenir-los tots fets abans de decidir en què es convertiran.
Bon cap de setmana!

Em sembla que hauria d'anar pensant en fer un curs de fotografia ...

dimecres, 20 de febrer del 2013

Las hadas hermanas  m'han concedit un premi!  S'atorga als blocs que tenen menys de 200 seguidors i m'ha fet molta il·lusió rebre'l!   Moltes gràcies.
Si no coneixeu el bloc de la Susi i la seva germana, us recomano que hi passeu, us agradarà!


dilluns, 18 de febrer del 2013

Em va agradar molt aquest gràfic que vaig trobar a internet, és un disseny de Simone Raab.  Me'l vaig descarregar i es veia bastant bé l'esquema, l'únic problema l'he tingut amb els fils, que són Anchor i jo treballo amb DMC. Tinc un conversor (també d'internet) però aviat vaig veure que la cosa no rutllava, sobre tot quan hi entraven dos o tres tons del mateix color. Amb ajuda del gràfic vaig anar improvisant intentant seguir els colors de l'original. Fa uns 25 x 32 cm, és gairebé quadrat.
I, tal com diria la meva néta, una altra feineta acabada ..



Aquí podreu veure millor els detalls


M'agraden molt les papallones




dijous, 14 de febrer del 2013


Feliç dia de Sant Valentí per a tothom que celebri avui el dia dels enamorats!!!
Us deixo la meva felicitació, aquest petit gràfic del Sal que va organitzar la Laura per avui. No ho sé vosaltres, però jo el trobo moníssim!
Fins aviat ...




dimarts, 12 de febrer del 2013

SANTA`S VILLAGE

Hola a tothom!
Aquests dies estic força ocupada amb els Sals en què participo. Us ensenyo el primer objectiu del que organitza el bloc Escargopotte, que consta de 12 casetes com la de la foto. Com acostuma a passar en les fotos, la neu  -sobre tot la de la teulada-  amb prou feines es veu.
Encara no sé si les faré juntes o per separat, si seran un quadre o coixins, si les regalaré o si es quedaran al calaix de l'espera ... però això, quina importància té al capdavall?  El que compta és que m'ho passo bé fent-les!
Espero que us agradi tant com a mi.


També us recomano que visiteu aquest enllaç http://youtu.be/2P0MmzQOxhQ, us agradarà, és molt divertit.  És l'últim videoclip del grup de música Pop Indie  Febrero   que segurament les més joves ja coneixeu.
Ejem, el meu fill és el guitarra que porta la camisa de quadrets vermells..., je, je!
I res més, fins la propera entrada.