dilluns, 28 de gener del 2013

Aquestes són coses que vaig fer fa temps, molt abans de que tingués aquest bloc, per això no us les havia ensenyat. És un mirall fet amb rajoletes blanques pintades a mà. Aquest és el meu i quan es va casar la meva filla en va voler un també. El dibuix del seu el trobo més bonic que el meu, però no en tinc cap fotografia (com que no tenia bloc ...)

A sota hi ha un bagul antic
I ara unes cosetes de ganxet, que també m'agrada molt de fer. És molt relaxant, com el punt de creu ... Tinc dos cobretaules molt macos que us ensenyaré un altre dia, no us vull cansar. El que veieu a sota en tons liles, és el cobrellit de patchwork del llit de matrimoni. El farcit és de llana, és molt calentet i no pesa gens!



L'acabat d'unes cortines

I aquest és el premi que m'ha fet arribar la Susi del bloc Hilos y dedal. Moltes gràcies Susi, m'ha fet molta, molta il·lusió!


divendres, 18 de gener del 2013


La meva amiga Laura, que sap que m'agraden molt els Tralalá, em va fer arribar aquest abans de Nadal. El vaig acabar a temps però encara no li he trobat l'aplicació definitiva, ja arribarà la inspiració... Les que ja el coneixeu veureu que no l'he fet amb els colors originals, he utilitzat verds,  malves i liles que m'agraden molt.  Són moníssims aquests gràfics, oi que sí? 





dijous, 10 de gener del 2013

La Raquel Blasco al seu bloc Maggi Co's Village, ens va deixar un petit gràfic com a felicitació Nadalenca. Sense saber ben bé què en faria, em vaig posar ràpidament a la feina i va acabar convertit en coixinet per les agulles. Com que em va agradar el resultat, se'm va ocórrer que podria ser el regalet-sorpresa que cada any acostumo a fer per a les meves convidades al sopar de final d'any. Ben embolicats i amb el llaç corresponent van quedar força bé i les noies varen quedar molt contentes. O això van dir ...
El vaig acabar amb un repuntat per tot el voltant i per la part del darrera vaig fer servir una roba vermella amb motius nadalencs que ja tenia.




dimecres, 2 de gener del 2013

Després d'un munt de dies sense temps per a connectar-me, avui per fi us puc desitjar un bon any 2013, que sigui el menys complicat possible per a tothom, que tinguem salut i una mica de temps lliure per a poder continuar fent i compartint les nostres labors i manualitats.
Com a felicitació (tardana, ja ho sé) us vull ensenyar unes cosetes nadalenques fetes en patchwork i punt de creu que m'agraden molt.