dijous, 30 d’agost del 2012

Una altra cosa llesta. Aquests individuals, són molt fàcils de fer i  trobo que resulten bastant. Els he fet amb una butxaca per a poder-hi desar el tovalló i els coberts. A veure si us agraden.

dimarts, 21 d’agost del 2012

He acabat aquest petit treball de punt de creu, que en realitat són punts de llibre. El de la dreta portava una lletra al costat de cada caseta "R-E-A-D" però les he eliminat i m'ha quedat així. El gràfic el vaig treure d'internet. El problema és que no es veien els símbols, així que en alguns detalls he hagut d'improvisar els colors.

dilluns, 13 d’agost del 2012

Aquests dies m'he dedicat al reciclatge. He transformat un tamboret que no es feia servir en un cosidor que m'anirà molt bé per tenir a mà totes les coses a mig fer. La roba, amb motius de costura, ja la tenia. L'he acabat amb un biaix, un volant de plecs a la part de dalt i uns llaços.
Abans ...
... i després

diumenge, 5 d’agost del 2012


Per Nadal faig fer un petit estoig per guardar les agulles de cosir. En faig fer per la meva filla, per les meves amigues i per a mi. Ara he aprofitat que em va sobrar una mica de roba per a fer-me aquest guarda-tisores. N'hi caben tres. Potser també em faré un coixinet per les agulles de cap ...